Vejen til et let liv

Bog af Luuna Sommer

Forfatter Luuna Sommer er ernærings- og livskvalitetsekspert. Hun har specialiseret sig i at hjælpe kvinder og mænd i alle aldre, der kæmper med overvægt, følgesygdomme og manglende energi. Det er et område, hun brænder for, da hun selv har gået hele vejen.

Luuna er forfatteren bag bogen Vejen til et let liv, som er skrevet til dig, der enten er i fedtforbrænding, på kur eller har brug for inspiration til traditionel hverdagsmad i en ny, sundere lavkulhydrat-forklædning.

Denne bog giver dig nøglen til, hvorfor du måske ikke tidligere har kunnet tabe dig. Du får viden og værktøjer til livsvarig forvandling, og en ny bevidsthed om, hvad maden gør ved din krop.

Det er aldrig for sent at beslutte dig for en ny livsstil, der gør dig lettere og giver dig mere energi og glæde.

Du får 45 dejlige opskrifter på varme og kolde retter, som er nemme, sunde måltider af almindelige, ernæringsrige råvarer med et lavt kulhydratindhold. Opskrifterne er krydret med brugbare køkkentips og interessante sundhedstips.

Bogen inspirerer dig desuden til at være selvkærlig og tage ansvar for din egen livskvalitet.

Pris: Bogen koster 299 kr. + gratis fragt til hele Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne). 

Værsgo’ – lige nu forærer jeg dig to 2 lækre opskrifter fra bogen:

 

Prøv to af de velsmagende opskrifter fra bogen. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dem sendt direkte til din indbakke.

Det koster dig ikke en krone.

Her får du forordet og indholdsfortegnelsen

Indholdsfortegnelse Vejen Til Et Lev Liv
Forord Vejen til et let liv
Forord Vejen til et let liv

Det siger andre om bogen

“Jeg læste bogen i ét stræk. Den er velskrevet og letlæst, en god kombination mellem opslagsværk og kogebog. Luuna Sommer rammer såvel den erfarne læser som nybegynderen i low-carb-universet.

Pia Helwig Johansen

“Jeg har været projektleder, produktionsansvarlig og med i alle processer på endnu en kogebog. Det er Luuna Sommers koge- og livskvalitetsbog ”Vejen til et let liv”.

Målgruppen er mennesker som har været på masser af slankekure, og som har taget det hele på igen.

Luuna Sommer er universitetsuddannet i ernæring og har gået hele vejen selv. Hun har tabt og taget 800 kg (!) på over 45 år og har nu fundet nøglen til at nå og holde ønskevægten, slippe livstilssygdommene og have masser af energi.

Hun har haft flere tusinde mennesker gennem sine forløb med succes. Der arbejdes både med maden, det mentale og med fælleskabet med andre på samme rejse.

Bogen indeholder opskrifter som stegt flæsk med persillecreme, boller i karry med blomkålsris, birkes-paneret rødspættefilet og Cæsarsalat med særlige stjernedrys. Luuna Sommers opskrifter er rigtig lækre, smukke, sunde, slankende og velsmagende, og jeg elsker hendes sans for sæsonerne og råvarekvaliteten.

Udover opskrifterne har bogen masser af guldkorn og redskaber til det sundhedsfaglige, gastronomiske og køkkenpraktiske.

Luuna Sommers passion for at hjælpe mennesker, hendes store viden og bankende forskerhjerte har gjort stort indtryk på mig.

Tina Scheftelowitz

Vil du også finde vejen til et let liv?

Få to velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Lige nu forærer jeg dig 2 opskrifter fra min nye koge- og livskvalitetsbog "Vejen til et let liv". De koster dig ikke en krone. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

Tak for din interesse i opskrifterne. De er på vej til din indbakke.