“Opdagelsen - der gjorde slankekure til fortid”

Ny bog af Luuna Sommer

Luuna Sommer har knækket koden til et varigt vægttab – også selv om du har ramt overgangsalderen.

Hun har selv været igennem et utal af slankekure, og med udgangspunkt i sine egne erfaringer giver hun fornyet håb til alle, der forgæves kæmper med kiloene.

Indsigt i kroppens kemi kombineret med en ny bevidsthed er nøglen til slippe af med de overflødige kilo for altid – og det er langt nemmere, end du tror.

Da det kræver mere end en ny kostplan at opnå et varigt vægttab, er bogen ikke en køreplan til at tabe sig, men præsenterer vigtig viden om samspillet mellem krop og psyke, der er forudsætningen for at lykkes.

Desuden fortæller ti mænd og kvinder i alderen 18 til 67 år om deres oplevelser med et forløb tilrettelagt efter Luuna Sommers principper.

Bogen koster 249 kr. og der er fri fragt i hele Danmark.

Læs første kapitel af bogen gratis her

Læs det første kapitel af Slank For Altid, hvor Luuna Sommer fortæller om den store forandring, der skete, da hun for sidste gang tog kampen med de ekstra kilo.

Til hendes egen store overraskelse var det ikke engang svært, og i tilgift fik hun både fornyet selvtillid, glæde og energi tilbage i sit liv.

Citater fra bogen

“Det føltes faktisk som en umulig og helt igennem uoverskuelig opgave. Med Luunas forløb var den ellers umulige opgave overhovedet ikke umulig mere. Al hendes hjælp og guidelines var lige til at gå til.”

Nanna, 18 år

“Jeg var skeptisk i starten. Var det mon ikke for godt til at være sandt?
Men de tanker blev gjort til skamme, da jeg så og mærkede de hurtige resultater. “

Mette Ring, 55 år

Bestil bogen Slank For Altid

Jeg sender bogen til dig portofrit i Danmark.

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

Tak - 1. kapitel lander i din indbakke om lidt.