“Jeg følte mig straks tryg og i gode hænder.”

Da jeg stødte på Luuna, havde jeg nået et punkt, hvor der skulle ske noget drastisk med min vægt. Jeg så billedet af hende, læste hendes historie og tænkte: ”Det der vil jeg også gøre”.

“Luuna har en høj faglighed omkring ernæring og velvære. Derfor følte jeg mig i gode hænder med det samme. Hun har sat nogle rammer, som jeg er fuldstændig tryg ved at følge. Det er nemt, og resultatet gør mig rigtig glad – jeg er godt på vej.

Mediation til mere kropsbevidsthed

Jeg har brugt meditationerne til at komme omkring, hvad der ligger bag mine ekstra kilo. Det har været med til at øge min kropsbevidsthed, der i forvejen var god. Nu får jeg tydeligere besked fra kroppen, om jeg skal vælge noget bestemt mad til eller fra.

Ikke på noget tidspunkt har jeg følt mig overladt til mig selv. Du skal selvfølgelig selv gå vejen, men Facebookgruppen og Luuna motiverer og inspirerer – her er du ikke alene.”

Sophia Merle Bruun

61 år, selvstændig. Vægttab: 10,5 kilo (bonus: hendes mand har tabt 12,5 kilo).

Tilmeld dig til Luuna´s hvorfor øvelsen

Tag det FØRSTE vigtige skridt til at opnå (varigt) vægttab.

Få hjælp til at finde ud af, hvorfor du vil tabe dig. Øvelsen bliver sendt til dig på mail med det samme. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

 

Tak! Nu er det på vej til din indbakke.