“Det er de nemmeste kilo, jeg nogensinde har tabt.”

Karina tabte 11 kilo på de 40 dage – og samlet 25 kilo. Vægten er stabil ét år senere ved at følge principperne fra forløbet.

“Jeg har prøvet ALT for at tabe mig de senere år, fra kostomlægninger til motion. Men vægten blev ved med at være for høj, uanset at jeg svedte igennem på kondicyklen den ene gang efter den anden. Nu har jeg så med Luunas forløb smidt 11 kilo på 41 dage – uden at dyrke motion undervejs.

Det overraskede mig, at der IKKE indgår motion i programmet, men det var egentlig en lettelse. Luuna sagde endda til nogle af de andre, som dyrkede en del motion, at de skulle lægge det lidt på hylden.

Vægttabet kom hurtigere, end jeg har oplevet på andre forløb eller kure. Jeg startede med at smide ét kilo i døgnet de første tre døgn, og selv om meget af det naturligvis er væske, gav det mig blod på tanden til at fortsætte.

Nemt at huske: ”Spis dét her, spis præcis SÅ meget – og spis kun i dette tidsrum”

”Skulle jeg beskrive programmet med ét ord, ville jeg sige: Supernemt. Det er let at følge – og derfor tror jeg også, det kommer til at holde i længden. Blandt andet får jeg IKKE at vide, præcis hvordan jeg skal bruge og tilberede den mad, jeg må spise; kog det, steg det, spis det råt. Der er ret frie tøjler, og det er rart, fx fordi jeg samtidig har mand og børn, som ikke er på kur.

Et af de afgørende tricks er, at jeg spiser nøjagtigt afmålte mængder mad – og at der er bestemte grøntsager, jeg IKKE spiser (det sidste har jeg ikke oplevet før, men det virker tydeligvis). En anden let huskeregel er, at der er et bestemt tidsinterval – et spisevindue – hvor jeg må spise, og ellers ikke.

Karinas oplevelse af Luuna undervejs i forløbet

”Både under live-calls med os alle i forløbet og til 1:1-samtaler føler jeg, at Luuna er meget nærværende. Hun er virkelig til stede, og jeg føler mig i den grad hørt og set. Det kommer til udtryk gennem hele hendes udstråling.

For mig fungerer det også godt, at Luuna giver os nogle meditationer, vi kan hente ned og lytte til. Hun knytter vægttab sammen med noget spirituelt – og fokuserer også på selvkærlighed og selvværd. Forløbet bliver rart, og ikke en sur pligt. Det er meget positivt. Og sådan oplever jeg hende også som person.”

Tøj, snorkevaner og udseende: Mange skønne overraskelser i Karinas liv efter kun 40 dage

”Udover mit foreløbige vægttab på 11 kilo mærker jeg også andre forandringer hos mig selv. Mit selvværd og min selvtillid har fået et løft – og jeg kan pludselig passe noget af al mit lækre tøj igen.

Mange har kommenteret på det, som er sket med mig. Min mand siger, at min hud stråler – som om lyset reflekteres på en helt ny måde. Og allerede efter 4-5 dage fortalte han, at jeg ikke snorker om natten længere.

Det er ret vildt, hvad der ellers er sket. Min næse har nærmest altid løbet – så jeg skulle have lommetørklæder med overalt. Det gør den ikke mere. Jeg har også døjet med ringen for ørerne (en let tinnitus) og sure opstød med mavesyre … det er også gået væk.

Flere har spurgt til, om jeg så ikke har en stor sukkertrang. Men nej, dén forsvandt efter få dage og er ikke vendt tilbage.

Jeg vil anbefale Luunas program til alle, der vil committe sig. Du skal naturligvis selv udføre arbejdet – og gøre det, hun fortæller dig. Heldigvis er det nemt at følge programmet og få det til at passe ind i din hverdag, og resultaterne kommer nærmest med det samme.

1 år efter at Karina startede på forløbet, siger hun:

“Vægttabet er også en livsstilsændring, som har givet mig nyt selvværd. Det er som om, at der gemte sig en helt anden kvinde inde i min krop, som kommer frem. Jeg har for eksempel lige købt et helfigursspejl til mit hus, det ville jeg ikke have før. Jeg er meget tilfreds med min vægt, og det er nemt at holde den.

Tøjet strammer ikke længere, og jeg har det godt med at købe nyt. – Forleden sprang jeg i en str. 36 bukser i en butik, det troede jeg virkelig aldrig skulle ske for mig!

Jeg har prøvet utallige kure og har dyrket meget motion, uden at jeg tabte mig. ”40 dage” er anderledes. Det virker med det samme, man taber sig hurtigt, og man har det godt undervejs.

Jeg mener det, når jeg siger: Det det nemmeste og mest effektive vægttabsforløb, jeg har været på. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Karina Rasmussen

49 år. Vægttab: 11 kilo på 41 dage - 25 kilo på 3,5 måned. Vægten er stabil her halvandet år senere.

Tag det FØRSTE vigtige skridt til varigt vægttab

Du tilmelder dig samtidigt mit nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde dig.

Få hjælp til at finde ud af, HVORFOR du vil tabe dig.

Modtag denne øvelse med det samme uden at det koster dig andet end din emailadresse.

Tak! Nu skal du bare lige bekræfte din tilmelding i den mail, jeg har sendt til dig.