“Velvære og drømmevægt kan ikke gøres op i penge.”

Der røg 13 kilo på to måneder – og der er flere på vej. Anja Al-Akabi har til sin store begejstring endelig fundet ud af at kombinere et stort vægttab med forretningsrejser, restaurantbesøg og et aktivt socialt liv:

“Jeg har altid været kraftig, men jeg er god til at klæde mig, så jeg ser slankere ud. Det kunne jeg ikke længere. Jeg var kommet til et punkt, hvor jeg ikke kunne skjule, at jeg var overvægtig. Det påvirkede mig meget, fx havde jeg ikke lyst til at være tage på stranden, købe tøj eller være social, som jeg ellers elsker.”

Den kombination virker for mig

“Jeg var selv gået i gang med et vægttab, da jeg blev inviteret til foredrag med Luuna. Luuna var super cool, da hun fortalte ærligt om sine udfordringer, resultater og erfaringer. Jeg besluttede mig for at prøve et 40 dages forløb uden at have store forhåbninger, for jeg troede jo, at jeg vidste alt om, hvordan jeg skulle tabe mig. Det viste sig hurtigt, at det gjorde jeg ikke. Kombinationen af kosten, Facebookgruppen og Luunas vejledning er ny for mig. Den kombination virker!”

Det er nemt at spise ude

”Luunas forløb er nemt at følge. Kostplanen er enkel, og det passer godt med min livsstil. Jeg er meget social, rejser en del og spiser ofte ude. Det har jeg fundet ud af at gøre samtidig med, at jeg kører et vægttab og ændrer livsstil. Jeg finder noget på menukortet, der passer til min kostplan – man kan jo altid få en salat og fisk eller kød – og føler ikke længere, at jeg har behov for det, når de andre drikker vin og spiser dessert. Det nyder jeg virkelig.”

Gør det! – Bare GØR det!

“Hvis du overvejer forløbet og er det mindste i tvivl, vil jeg bare sige: Gør det! Du skal være motiveret og klar mentalt – det er det vigtigste – ellers kan du lige så godt lade være. Gør op med dig selv, om du er villig til at tage de 40 dage, som det kræver. Hvis du er det, så spring på. Allerede efter 14 dage fik jeg det meget bedre fysisk og psykisk. Jeg sov bedre, var mere frisk om morgenen, havde større overskud, og jeg holdt op med at snorke! Vægttabet kommer hurtigt, det er motiverende for at fortsætte.”

Velvære kan ikke gøres op i penge

“Hvis prisen afholder dig fra at deltage, så prøv at tænke på, hvad du egentlig er villig til at betale for at opnå den vægt, du gerne vil have og være i stand til at holde den? Det er rigtig mange penge, ikke? ––– Hvis du ser sådan på det, er udgiften til forløbet fuldstændig underordnet. I dag tænker jeg, at jeg nærmest ikke kan sætte en pris på, hvad jeg har fået ud af min investering i forløbet. Hvis jeg havde vidst, hvilke resultater jeg ville få, ville jeg med glæde betale det dobbelte.”

Gruppen hjalp mig

“Den lukkede gruppe på Facebook og adgang til Luunas rådgivning har været afgørende for mig. Jeg så nogle af de andres kvinders resultater og tænkte: hvis hun kan gøre det, så kan jeg også. Jeg valgte at veje mig hver dag og opdatere hele gruppen med mine ”plus 100 gram” eller ”minus 0,5 kilo”. Det hjalp mig med at holde fast, selv om det var grænseoverskridende at veje mig, da jeg tog på i påsken. Men jeg gjorde det, og jeg kom op på hesten igen og fortsætter nu mod mit mål, som jeg er sikker på, at jeg når. Jeg har tabt ca. 1/3 af det, jeg gerne vil og er rigtig glad. Det er uendeligt meget værd at have det godt med sig selv.”

Anja Al-Akabi

43 år. Målet er at tabe 30 kilo. Tabte 13 kilo på de første 2 måneder.

Tag det FØRSTE vigtige skridt til at opnå (varigt) vægttab.

Få hjælp til at finde ud af, hvorfor du vil tabe dig. Øvelsen bliver sendt til dig på mail med det samme. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

 

Tak! Nu er det på vej til din indbakke.