Sådan forandrer dit liv sig med Luunas metoder til vægttab

 

Se, hvad andre kvinder (men også mænd) fortæller om et vægttabsforløb hos Luuna
– og forestil dig, hvordan dit liv også kan ændre sig.
Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv - Karina Rasmussen

1 år efter forløbet blev startet siger Karina:

Vægttabet er også en livsstilsændring, som har givet mig nyt selvværd. Det er som om, at der gemte sig en helt anden kvinde inde i min krop, som kommer frem. Jeg har for eksempel lige købt et helfigursspejl til mit hus, det ville jeg ikke have før. Jeg er meget tilfreds med min vægt, og det er nemt at holde den.

Tøjet strammer ikke længere, og jeg har det godt med at købe nyt. – Forleden sprang jeg i en str. 36 bukser i en butik, det troede jeg virkelig aldrig skulle ske for mig!

Jeg har prøvet utallige kure og har dyrket meget motion, uden at jeg tabte mig. ”40 dages forvandling” er anderledes. Det virker med det samme, man taber sig hurtigt, og man har det godt undervejs.

Jeg mener det, når jeg siger: Det det nemmeste og mest effektive vægttabsforløb, jeg har været på. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.”

Karina B. Rasmussen er 48 år og driver virksomheden hundesprog.dk. Hun har tabt sig 23,5 kilo på ca. 3,5 måneder med metoderne på ”40 dages forvandling” og her et år senere viser vægten 25 kilo mindre end da hun startede forløbet.


Højde: 170 cm.
Startvægt: 89,7 kilo.
Vægt nu: 64,5 kilo.

Jeg havde overhovedet ikke set det komme - Mona Larsen kronisk stofskiftepatient

Mona Larsen er stofskiftepatient og tabte alligevel 7,8 kilo på ”40 dage” – og her 4 måneder senere ligger vægttabet stabilt på 9,5 kilo og hofte og talje er blevet endnu mindre:

”Jeg havde overhovedet ikke set det komme”

”Jeg vågner fuld af energi klokken 6.00. Det har jeg ikke prøvet i mange år. Selv yoga er blevet lettere, og jeg har fået talje!” Mona Larsen har fået flere positive bivirkninger af sin livsstilsændring, end hun turde drømme om.

”Jeg har fået fjernet min skjoldbruskkirtel og er derfor på livslang medicin. Mit stofskifte har dog ikke været velreguleret i 10 år. Efter et medicinskift i efteråret 2017 tog jeg yderligere fem kilo på. For tre måneder siden fik jeg ovenikøbet at vide, at jeg har osteopeni – et forstadie til knogleskørhed.

De fem ekstra kilo og beskeden om osteopeni fik mig til at handle. Jeg er tilmeldt Luunas nyhedsbrev og slog til, da hun skrev ud og tilbød en gratis samtale. Jeg var nysgerrig efter, hvad hendes kostprogram kunne gøre for mig. Jeg valgte at følge ”40 dage”, fordi jeg vidste, at jeg kunne få Luunas opbakning til enhver tid. – Det har hun også været god til.

Dét spejlbillede har jeg ikke set i 12 år
I april 2018 startede jeg på ”40 dage”. Det er helt vildt, hvad der er sket, siden jeg begyndte at give mig tid til egenkærlighed og selvomsorg. Jeg sover bedre, har mere energi og føler mig klar i hovedet. Den der hjernetåge, du ofte har som stofskiftepatient, er væk. Selv yoga er blevet lettere, og forleden cyklede jeg ubesværet op ad bakke i 5. gear. Jeg har fået talje og ser nu et spejlbillede af mig selv, som jeg ikke har set i 12 år. De 7,8 kilo, som jeg har tabt, føles som 20!

Jeg fortsætter med at spise sådan her
Forløbet gik fint med støtte og rådgivning fra Luuna. Efterfølgende er jeg fortsat med at leve efter på den måde uden at lide afsavn og uden at være fanatisk. Jeg får en is og smager et stykke kage, når jeg er i byen. Det vælter ikke læsset. Vægten er hurtigt nede igen, når jeg vender tilbage til min kostplan. Faktisk har jeg ikke lyst til søde sager, og min mave har vænnet sig til at spise mindre, så jeg føler mig hurtigere mæt.

Lavere dosis stofskiftemedicin

På grund af stofskiftet får jeg taget blodprøver hver måned. I maj bad lægen mig om at gå ned i medicin, fordi blodprøverne så bedre ud. I juni var alle mine tal for første gang lige i skabet, så der er ingen tvivl om, at jeg vil fortsætte med de nye vaner. Som stofskiftepatient har jeg flere gange fået at vide af lægerne, at jeg skal tabe mig. Samtidig siger de, at det nærmest er umuligt, når man fejler det, som jeg gør. – Derfor havde jeg slet ikke regnet med, at alle de positive ting ville komme min vej. – Tænk, at det er så fedt at være en stor taber.”

Mere om Mona
Mona Larsen er 55 år og bor i Sæby i Nordjylland. Hun fleksjobber som holistisk terapeut og har arbejdet 35 år på kontor.

  • Resultat på ”40 dages forvandling”: – 7,8 kilo 
  • Mål: at tabe 3 kilo mere det næste halve år og at fortsætte med livsstilsændringen baseret på forløbet. ”Så ser vi, om der skal ske mere.”

 

De nemmeste kilo jeg nogensinde har tabt - siger Maria Gomez

Da Maria Gomez tog på sommerferie efter ”40 dages forvandling,” blev hun ved med at tabe sig. ”Det føles som om, at min forbrænding har fået et boost,” siger hun.

”Jeg stødte tilfældigt på ”40 dage.” En veninde sendte et opslag fra Facebook, som jeg likede. Jeg havde en kort snak med Luuna, og det lød meget overbevisende, så jeg tænkte: Skidt med det. – Jeg prøver bare. Det kan da ikke skade.”

Maria har kæmpet med 8-10 kilo overvægt i mange år og var klar til at prøve en ny strategi for at tabe sig. Hun gik i gang med ”40 dages forvandling” i maj og tabte 8,5 kilo under forløbet. Hendes kommentar til ”40 dage” er kort og klar:

 

Sommerferie over al forventing
”Det var fantastisk. Det var nemt. Det er de nemmeste kilo, jeg nogensinde har tabt.”

Kort efter forløbet tog hun på sommerferie i Spanien, hvor hun oprindeligt kommer fra. Her frygtede hun at tage nogle af de tabte kilo på igen. Sådan gik det dog langt fra.

 ”Ferie i Spanien plejer at være en udfordring, hvis jeg ikke vil tage på eller har et ønske om at tabe mig. I Spanien er jeg ude til sent om aftenen, nogle gange det meste af natten. Jeg spiser og drikker på forskellige tidspunkter og indtager meget mere end normalt. – Men det gik overraskende godt!”

 

Min forbrænding virker anderledes
”Jeg fortsatte livsstilen med fornuftig mad og få kulhydrater, men jeg drak øl og vin ofte. Det skøre er, at jeg alligevel tabte mig 1,5 kilo de første 14 dage af min ferie. Det havde jeg slet ikke forventet. Det føles som om, at min forbrænding har fået et boost. – At min krop er blevet anderledes, og mit stofskifte er blevet højere.”

 Hjemme i Danmark efter ferien fortsatte Maria sin nye livsstil. Stadig uden at tage på og med en øget bevidsthed om, hvad hendes krop har det godt og mindre godt med.

”I går var jeg ude at spise sushi med ris. I dag føler jeg mig oppustet, og vægten er gået ½ kilo op. Nu ved jeg, hvordan jeg skal håndtere den lille vægtøgning og søger hurtigt tilbage til principperne fra forløbet. – Så er det halve eller hele ekstra kilo snart væk igen. Jeg tror på, at jeg kan leve sådan resten af mit liv uden at tage på igen. Det er dejligt at vide.”

Maria Gomez styrketræner samtidig med, at hun er opmærksom på sin kost. Hun spiser mindre, fordi hun bliver hurtigere mæt. Hun oplever også, hvordan hendes fedtprocent stille og roligt reduceres.

”Den sidste måneds tid har jeg ikke tabt mig på vægten. Jeg kan alligevel måle, at min fedtprocent er gået ned. Der er et kilo fedt mindre på min krop. Jeg kan også passe alt mit tøj igen. Det nyder jeg.”

 

Om Maria Gomez

Maria er 54 år. Hun er arkitekt med egen tegnestue i København, hvor hun tegner private boliger. 

Startvægt: 72,2, 156 cm høj. Tabte 8,5 kilo på ”40 dage.”

Nuværende vægt: 61,5

Vil (måske) gerne tabe et kilo mere. – ”Det kommer helt af sig selv, når jeg træner og holder fast i den sunde livsstil, tænker jeg.”

Min krop er blevet genstartet - Sukkertrangen og 8 kilo har sluppet Bente Sloth

 

 

”40 dage” er den enkleste, sjoveste og mest virksomme livsstilsændring, der findes. – Alt andet kan godt pakke sammen, siger Bente Sloth. Hun er køkkenchef på Aarhus Universitetshospital og har prøvet ”sindssygt mange kure.”

”Jeg er kostfaglig uddannet og har altid arbejdet med mad og ernæring. Vægtmæssigt svinger jeg med de der 8-10 kilo og kan tage på af en halv ostemad. Jeg har været på sindssygt mange kure. Eksperimenteret med tomatsuppe, juicekure, proteinkure, talt kalorier, fastet – alt muligt, som måske efterhånden har ødelagt mit naturlige stofskifte.

Det sker ikke for mig

Luunas forløb gjorde mig nysgerrig. Jeg kendte lidt til ketose, men jeg havde ikke tænkt på det i forbindelse med vægttab. Da hun i et webinar fortalte om sin faglige baggrund, og prisen for ”40 dage” virkede overskuelig, gav jeg det chancen. Jeg var dog overbevist om, at jeg var anderledes end alle de andre kvinder i forløbets Facebookgruppe, der tilsyneladende nemt tabte sig 7-8-9 kilo på forløbet. Jeg troede ikke på, at det kunne lade sig gøre for mig.

En øjeblikkelig forandring

Jeg blev overrasket, da jeg mærkede en øjeblikkelig fysiologisk forandring i min krop. Jeg fik en fornemmelse af velvære og tilpashed, som jeg har savnet. Allerede efter en uge forsvandt mine poser under øjnene sammen med oplevelsen af, at mine ben hæver, når jeg går i høje hæle eller sidder ned længe. Jeg stoppede faktisk med at tage næsespray, som jeg gjorde for at få hævelserne til at forsvinde.

Holder vægten

I løbet af 40 dage tabte jeg 8 kilo! Det havde jeg ikke forestillet mig, at jeg kunne gøre så hurtigt. Den største gave er næsten, at mit blodsukker er blevet stabiliseret, så jeg ikke konstant tænker på slik og chokolade. Det er en helt ny fornemmelse, at min krop ikke kræver sukker. Efter de 40 dage og henover sommeren har jeg ikke taget på, fordi jeg fortsat bruger mange af principperne fra forløbet. For eksempel spiser jeg ikke længere efter aftensmaden. Det virker godt.

En befrielse og en gave

Jeg føler, min krop er blevet genstartet, og jeg er bedre rustet til en kommende overgangsalder. Jeg tænker ikke længere på min vægt og mad hele tiden. Det føles ikke som en slankekur eller en straf, og min kost er ikke meget anderledes end det, som alle andre spiser. Derfor kan forløbet i høj grad bruges som starten på en ny livsstil. Det er en befrielse og en gave. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme så langt.”

Om Bente Sloth

51 år, bor i Randers og er køkkenchef i hospitalskøkken på Aarhus universitetshospital. Hun har 140 medarbejdere, der laver mad til 1100 patienter og + 2000 kantinekunder.

Bente er 175 cm høj og vejer nu 70,0 kilo.

Resultat efter 40 dage: – 8 kilo + 1 kilo mere efterfølgende.

Alle burde unde sig selv ”40 dages forvandling” - Grethe Klogborg HAr afblæst stor knæoperation og holder fast i sin nye livsstil

Efter ”40 dages forvandling” er en stor knæoperation afblæst og de smertestillende piller lagt væk. – En 12 kilo lettere Grethe nød sin sommerferie uden at tage på.

”Som de fleste andre har jeg også været ung, slank og smuk. Jeg har fået fem børn og har gennemgået en række knæoperationer, som ikke alle har været lige vellykkede. Jeg var ikke mega tyk, der røg bare et par kilo på hvert år. Indimellem tabte jeg mig med succes. Men kiloene var altid tilbage igen et halvt år efter. Jeg har prøvet alle mulige kure, tabt 5, taget 8 på. Det påvirkede mit humør meget og gjorde mig trist og utilpas at møde et spejlbillede, som jeg ikke brød mig om.

Der må være en udvej
Da vægten i begyndelsen af 2018 nærmede sig 100 kilo (jeg er 176 cm høj), og endnu en knæoperation truede, besluttede jeg, at jeg for alvor ville prøve at tabe mig. Jeg tog smertestillende flere gange om dagen pga. knæet, og jeg så et vægttab som en sidste udvej for at komme udenom en operation, hvor der ikke var nogen garanti for et godt resultat.

Startskud til det lette liv
Jeg forsøgte at slanke mig bl.a. ved at holde op med at spise kartofler og brød. Det skete der jo ikke en skid ved. Omkring pinse deltog jeg i et webinar med Luuna, der rev mig fuldstændig med. Inden det var afsluttet, havde jeg overført pengene for ”40 dages forandring”. En tirsdag startede jeg op på det, som jeg kalder ”Det lette liv”. Det er jo ikke en slankekur, vel. Det handler om det gode liv. Jeg hang i og havde en super oplevelse hele vejen. Det afgørende var at vide, hvad jeg skulle spise hvornår. Det var også vigtigt at have køleskabet fyldt med de råvarer, jeg skulle bruge.

Sommerferie uden at tage på
Jeg må sige, at jeg aldrig har oplevet noget lignende! Jeg har tabt 12 kilo de seneste tre måneder, og det har ikke været svært eller træls – jeg har haft det godt! Jeg holdt endda 4 ugers pause i sommerferien, hvor jeg fortsatte med kosten fra ”modul 4” og gav mig selv lov til at drikke vin. For første gang i en sommerferie tog jeg ikke på! Min mand har også tabt sig 11 cm omkring livet bare ved at spise samme slags aftensmad som mig. For en uge siden lagde jeg ferie-vinen på hylden, og jeg har allerede tabt 1,5 kilo mere.

Du kan ikke gøre det alene
Jeg er begejstret for at have fået en plan, der virker. Luuna er også enormt dygtig og god til at følge op. Da jeg havde kramper i benene om natten, hjalp hun mig med råd, der fik kramperne til at stoppe. Jeg har også erkendt, at jeg har brug for nogen at støtte mig til og spørge til råds, og her er Facebook gruppen en enorm hjælp.

Forresten er der flere sidegevinster ved min livsstilsændring: Trangen til at spise lakrids på vej hjem fra arbejde er forsvundet. Jeg er ude af smertestillende medicin. Knæet gør ikke længere ondt, operationen er afblæst. Nu kan jeg vandre i klitterne ved Vesterhavet og bevæge mig på en helt anden måde.

Når folk spørger, hvad jeg har gjort for at tabe mig, fortæller jeg gerne om det. Alle burde unde sig selv sådan et forløb, for livet bliver helt anderledes og på mange måder lettere. Jeg fortsætter med det lette liv. Jeg VIL IKKE være tyk igen.

Om Grethe:

Grethe Klogborg bor i Sørvad ved Holstebro og arbejder i Galten ved Aarhus som produktspecialist på svineproduktion. Hun er 53 år og mor til 5 voksne børn (heraf et sæt tvillinger).

Højde: 176 cm

Startvægt 98,4
Resultat af ”40 dage”: – 9 kilo (+ yderligere 9 kilo bagefter = i alt 18 kilo på 6 måneder)

Mål: 78-79 kilo

Alle pengene værd – og mere til siger Lone Engel, da kiloene begyndte at rasle af

 

Lone var aldrig kommet i gang med ”40 dage”, hvis ikke hendes mand havde presset på. I dag ærgrer hun sig bare over, at hun ikke gik i gang noget før.

Den 17. juli 2018 klokken 16.00 kickstartede Lone Engel sit nye liv.

”Jeg begyndte at følge ”40 dages forvandling” en time efter, at jeg havde modtaget de første kostplaner. Ud røg pasta, brød, sukker og søde sager. Ind kom avokado, grønne salater, gode madolier, kød og fisk.”

For godt til at være sandt
Det holdt ellers hårdt. Efter mange mislykkede forsøg på at tabe sig nærede hun 
en dyb mistillid til ”slankekure”, kostomlægninger og løfter om vægttab.

”Jeg troede ikke på at jeg ville tabe mig på forløbet. Overhovedet ikke. Det lød for godt til at være sandt. Jeg havde prøvet så meget, der ikke virkede. Orkede ikke flere nederlag. Luuna gav endda garanti for at tabe sig 7 kilo på 40 dage. – Det kan hun sagtens sige, tænkte jeg.”

Fra skeptisk til begejstret
Lones mand formåede alligevel at overtale hende til at investere i ”40 dage”. Nøjagtig tre dage inde i forløbet, vendte hendes skepsis til begejstring.

”Nu har jeg betalt, og så giver jeg det en skalle, tænkte jeg. Det gjorde jeg. Jeg tabte 1,5 kilo de første tre dage – uden at være sulten. Min mand var solidarisk, han fulgte kostplanen og tabte sig endnu mere. De gode resultater gav blod på tanden. Her var endelig noget, vi kunne bruge. I dag har vi ændret livsstil, spisevaner og indholdet i vores køleskab totalt. Når vi er ude at spise, deler vi for eksempel en portion – det er godt både for os og pengepungen.

”Jeg må bare sige, at det er alle pengene værd og mere til, for den investering har givet os så meget godt. Der er support hele vejen, og du er ikke er alene med spørgsmål og tvivl. Jeg har brugt Facebookgruppen flittigt og har skrevet til Luuna og fået hjælp, når jeg har haft brug for det.”

Jeg elsker at danse
Efter to operationer i skjoldbruskkirtlen tog Lone en del på. Ud over det, er hun opereret i knæet, som har gjort ondt i årevis. Men de negative bivirkninger ved operationerne er forsvundet i takt med, at Lone er blevet lettere og mere glad for sig selv og sin krop.

”Efter mit vægttab gør knæet ikke ondt mere. Jeg kan gå lange ture langs stranden, spille fodbold med børnebørnene, og jeg elsker at danse! Mine mormorarme er reduceret til det halve. Min hud er pænere – appelsinhuden på lårene er helt væk.”

Lone Engels størst gevinst ved at deltage i ”40 dage” er en ny og strålende selvtillid.

”De der sejre… Den der fornemmelse, da jeg tog min bikini på, og den var blevet for stor… Det var et stort øjeblik. Det bedste er, at jeg har fået min selvtillid tilbage. Jeg har fået mere energi, er mere glad – der er gang i den!

Om Lone
Lone Ellice Engel er 68 år og bor i Calahonda, Spanien. Hun arbejder via nettet som businessmanager i sin søns danske firma.

Startvægt: + 75 kilo, 164 cm høj

Nuværende vægt: 67 kilo.

Vil gerne tabe ét kilo mere. – ”Det når jeg helt sikkert. – Stille og roligt”

Mødet med Luuna har forandret mit liv - Charlotte Grønberg kronisk smertepatient

 

Charlotte Grønberg er kronisk smertepatient efter en fejloperation. Livsstilsændringen med ”40 dage” har reduceret hendes smerter og givet hende mod til at formulere et stort mål: ”Jeg vil tilbage på arbejdsmarkedet”. 

”I 2002 blev jeg fejlopereret, da min galdeblære skulle fjernes. Siden har jeg groft sagt levet af morfinpiller og psykofarmaka. Jeg havde et karrierejob i forsikringsbranchen, som betød alt for mig. Men efter operationen blev jeg førtidspensionist og måtte desværre forlade mit job. Jeg arbejder dog 15 timer om ugen på et kontor.

Uden en galdeblære kan man ikke nedbryde fedt i maden, så jeg tog bare på. Jeg har prøvet mange kure for at tabe mig og få det bedre. Intet har hjulpet eller været holdbart. Jeg ville gerne have hjælp til via kostomlægning at slippe noget af min medicin. Derfor ledte jeg egentlig efter en diætist, da jeg så Luunas opslag på Facebook om en gratis samtale. Jeg tænkte, at det var harmløst at prøve. I telefonen sagde hun, at hun ville hjælpe mig gennem ”40 dage.” Det gjorde hun i høj grad, og jeg er dybt taknemmelig over at have mødt hende!

Slut med psykofarmaka
På ”40 dage” fulgte jeg anvisningerne slavisk og lod mig føre med af forløbet. Det var overraskende nemt. Jeg følte mig ikke sulten, og jeg havde ikke trang til sukker og kage. Allerede den første dag forsvandt min lyst til at sidde og spise om aftenen, som jeg ellers plejede at gøre. Jeg var træt, men jeg kunne mærke fremgang. Jeg fik det bedre og bedre.

Det er nu to måneder siden, at jeg foretog den livsstilsændring, der begyndte med ”40 dage”. Allerede nu kan jeg sige, at det har ændret mit liv. Jeg har fået så god energi, at jeg er begyndt at træne hos min fysioterapeut – det har jeg ikke kunnet i mange år. Jeg har ikke længere store smerter, og jeg er på vej ud af mine piller. Jeg er stoppet med psykofarmaka og vil trappe ud af morfin. Mit håb er, at jeg kan slippe af med pensionen, få et fuldtidsjob og blive et helt normalt menneske rent socialt. Det er et nyt liv for mig.

Jeg går efter et fuldtidsjob
Alle siger til mig, at jeg er som forvandlet. De kan se og mærke, hvor meget det betyder, at jeg har fundet det her fodfæste. Her er det mig, der styrer min krop og mine smerter – ikke omvendt. Jeg bliver nok aldrig smertefri, men jeg har fundet et redskab, som jeg kan bruge til at tage hånd om mine smerter og mit velbefindende. Det giver mig en tro på, at jeg kan komme tilbage til arbejdsmarkedet og finde et job, som jeg bliver glad for.

På forløbet tabte jeg i øvrigt 10 kilo. Siden har jeg holdt fast i den nye livsstil ved at følge kostplanen løst i hverdagene og nyde lidt godt i weekenderne. Jeg vil gerne tabe fem kilo mere. Det gør ikke noget, at det måske tager lang tid. Her er det mig, der bestemmer.”

Om Charlotte Grønberg
Charlotte er 53 år og bor i Jyllinge.
Hun er førtidspensionist efter en fejloperation i 2002 og har en fortid som pensionsrådgiver i forsikringsbranchen.
Startvægt: 82 kilo (170 cm høj)
Nuværende vægt: 70 kilo
Mål: 65 kilo

Velvære og drømmevægt kan ikke gøres op i penge - Anja Al-Akabi

Der røg 13 kilo på to måneder – og der er flere på vej. Anja Al-Akabi har til sin store begejstring endelig fundet ud af at kombinere et stort vægttab med forretningsrejser, restaurantbesøg og et aktivt socialt liv.

 ”Jeg har altid været kraftig, men jeg er god til at klæde mig, så jeg ser slankere ud. Det kunne jeg ikke længere. Jeg var kommet til et punkt, hvor jeg ikke kunne skjule, at jeg var overvægtig. Det påvirkede mig meget, fx havde jeg ikke lyst til at være tage på stranden, købe tøj eller være social, som jeg ellers elsker.

Den kombination virker for mig
”Jeg var selv gået i gang med et vægttab, da jeg blev inviteret til foredrag med Luuna. Luuna var super cool, da hun fortalte ærligt om sine udfordringer, resultater og erfaringer. Jeg besluttede mig for at prøve et 40 dages forløb uden at have store forhåbninger, for jeg troede jo, at jeg vidste alt om, hvordan jeg skulle tabe mig. Det viste sig hurtigt, at det gjorde jeg ikke.

Kombinationen af kosten, Facebookgruppen og Luunas vejledning er ny for mig. Den kombination virker!”

Det er nemt at spise ude
”Luunas forløb er nemt at følge. Kostplanen er enkel, og det passer godt med min livsstil. Jeg er meget social, rejser en del og spiser ofte ude. Det har jeg fundet ud af at gøre samtidig med, at jeg kører et vægttab og ændrer livsstil. Jeg finder noget på menukortet, der passer til min kostplan – man kan jo altid få en salat og fisk eller kød – og føler ikke længere, at jeg har behov for det, når de andre drikker vin og spiser dessert. Det nyder jeg virkelig.”

Gør det! – Bare GØR det!

”Hvis du overvejer ”40 dages forvandling” og er det mindste i tvivl, vil jeg bare sige: Gør det! Du skal være motiveret og klar mentalt – det er det vigtigste – ellers kan du lige så godt lade være. Gør op med dig selv, om du er villig til at tage de 40 dage, som det kræver. Hvis du er det, så spring på. Allerede efter 14 dage fik jeg det meget bedre fysisk og psykisk. Jeg sov bedre, var mere frisk om morgenen, havde større overskud, og jeg holdt op med at snorke! Vægttabet kommer hurtigt, det er motiverende for at fortsætte.”’

Velvære kan ikke gøres op i penge

”Hvis prisen afholder dig fra at deltage, så prøv at tænke på, hvad du egentlig er villig til at betale for at opnå den vægt, du gerne vil have og være i stand til at holde den? Det er rigtig mange penge, ikke?

– Hvis du ser sådan på det, er udgiften til forløbet fuldstændig underordnet. I dag tænker jeg, at jeg nærmest ikke kan sætte en pris på, hvad jeg har fået ud af min investering i ”40 dage”. Hvis jeg havde vidst, hvilke resultater jeg ville få, ville jeg med glæde betale det dobbelte.”

Gruppen hjalp mig
”Den lukkede gruppe på Facebook og adgang til Luunas rådgivning har været afgørende for mig. Jeg så nogle af de andres kvinders resultater og tænkte: hvis hun kan gøre det, så kan jeg også. Jeg valgte at veje mig hver dag og opdatere hele gruppen med mine ”plus 100 gram” eller ”minus 0,5 kilo”. Det hjalp mig med at holde fast, selv om det var grænseoverskridende at veje mig, da jeg tog på i påsken. Men jeg gjorde det, og jeg kom op på hesten igen og fortsætter nu mod mit mål, som jeg er sikker på, at jeg når. Jeg har tabt ca. 1/3 af det, jeg gerne vil og er rigtig glad. Det er uendeligt meget værd at have det godt med sig selv.”

Om Anja
Anja Al-Akabi er 43 år og bor i Marbella, Spanien. Hun er direktør for et firma, der beskæftiger sig med crowd-marketing.


Vægttab: 13,5 kilo på ca. 2 måneder.
Mål: at tabe omkring 30 kilo i alt og holde vægten. ”Det mål når jeg helt sikkert.”

Jeg har fået et nyt mindset omkring mad - Connie schlichtkrull


Connie Schlichtkrull har fundet et nyt fokus i sin vægttabsrejse: velvære og cellemad. ”For første gang har jeg forstået, hvad det mentale betyder for en livsstilsændring.”

”Det er vildt, hvor meget jeg har lært på ”40 dage”. Især det mentale aspekt og øvelserne med at skrive og visualisere har gjort en kæmpe forskel. Jeg har tænkt meget over, om jeg spiser på følelser, eller fordi jeg rent faktisk er sulten. Jeg er blevet bevidst om, hvordan jeg tidligere har stoppet mad i munden uden at reflektere over, om det var nødvendigt eller godt.

Er den is god for mig?
Jeg er i gang med anden omgang af ”40 dage”. Her fordyber jeg mig endnu mere i det mentale, f.eks. ved at skrive. Jeg vil fortsætte med at visualisere, hvad det egentlig er, mine celler kalder på, og hvordan de reagerer på noget dårligt.

Jeg er begyndt at stoppe op og tænke: Har jeg lyst til at spise en is, fordi jeg keder mig eller er ked af det? – Vil jeg give mig selv en ”belønning”, fordi jeg har gået en lang tur? – Er det godt for mig at spise den is?

Sådan har jeg ikke tænkt før. Det nye mindset gør en kæmpe forskel og har været medvirkende til, at det endelig er lykkedes for mig at tabe mig.

Hudproblemer og overgangsalder er forsvundet
Noget sjovt er, at min hud har forandret sig under ”40 dage”. I 20 år har jeg døjet med hudproblemer – små saltvandssår fra min tid som langturssejler, der blev ved med at springe op og irritere. I dag er sårene væk. Min hud er glat og fin. Generne fra min overgangsalder som dårlig søvn, hedeture og væskeophobning i kroppen er også fuldstændig forsvundet. Jeg sover godt, jeg har god energi og føler mig virkelig godt tilpas.

Skamfuldt at veje for meget
Da jeg begyndte hos Luuna, var jeg ved at kaste op over mig selv og havde brugt et helt år på at tabe fire kilo med hjælp fra en diætist og en hel del træning. Min krop var stresset, og min overvægt var noget meget, meget skamfuldt. Jeg vidste jo alt om, hvad der skulle til. Jeg prøvede alt, men det lykkedes ikke.

Nu har jeg fundet en livsstilsændring, der virker. Jeg er drevet af et stort ønske om at være normalvægtig og trives med min krop på en sund måde. Når jeg er færdig med at tabe mig, vil jeg aldrig mere slæbe rundt på de ekstra kilo. Det er for besværligt og for skamfuldt.

Om Connie Schlichtkrull
58 år og bor på Frederiksberg. Hun arbejder som selvstændig psykoterapeut og customer agent i Københavns Lufthavn.

Højde: 164 cm
Startvægt: 85,1 kilo (havde tabt 4 kilo inden forløbet)

Vægttab på ”40 dage”: – 7,5 kilo
Nuværende vægt: 77,6 kilo
Mål: 70 kilo + at være sund og føle mig taknemmelig over at have det godt.

 

Jeg er positivt overrasket! - Annette Tinning har haft Hashimoto i 15 år

ToFeelAmazing - Anettes testimonial

En stofskiftesygdom gjorde det umuligt at komme ned i vægt for Annette Tinning. Derfor forventede hun egentlig ikke at tabe sig på forløbet “40 dages forvandling.”

Hvorfor valgte du at deltage på forløbet?
“Jeg lider af Hashimotos sygdom, som er en stofskiftesygdom. Min læge sagde, at jeg på grund af sygdommen godt kunne opgive at blive slank. Men jeg havde det dårligt med min krop. Gennem 15 år gjorde jeg ALT for at tabe mig. Jeg satte mig ind i kost og ernæring, spiste sundt og prøvede utallige slankekure. Jeg tabte som regel 1-2 kilo. Så gik det i stå. Da jeg så Luunas tilbud tænkte jeg: “Så prøver vi også det.”

Er dine forventninger til forløbet opfyldt?

“Med min historie troede jeg dybest set ikke på, at jeg ville tabe mig. Men jeg blev positivt overrasket. – Virkelig! I løbet af de første to dage tabte jeg et kilo. Så røg der et kilo mere. Sådan fortsatte det bare, og det gav blod på tanden. Indimellem stod vægten stille nogle dage, men jeg hang i, og vægttabet kom igen. Som Luuna lover i beskrivelsen af forløbet, tabte jeg mig 7 kilo på 40 dage.”

Er det svært at gennemføre kuren?
“Overhovedet ikke. Det er overraskende nemt, og jeg føler hverken afsavn eller sult, når jeg spiser sådan, som man skal for at følge programmet. Der har også været plads til et enkelt glas vin og et stykke chokolade – man skal bare tilbage på sporet igen med det samme. Under forløbet prøvede jeg at spise en halv pizza. Næste morgen vejede jeg et kilo mere, havde det skidt og var meget sulten. Det havde jeg ikke lyst til igen.”

Oplever du andre forandringer ud over vægttabet?
“Det lyder utroligt, men jeg mærker overhovedet ikke min sygdom mere. Jeg sover bedre, har meget mere energi og føler mig mere klar i hovedet. Jeg har det så godt med den her livsstil, at jeg fortsætter. – Jeg skal bare ikke tage de der 8 kilo på igen.”

 

Mere om Annette
Annette Tinning er 58 år og driver en helsekostbutik i den spanske by Mijas Costa.

På 40 dages forvandling tabte hun sig 7 kilo.

Hun har tabt yderligere et kilo ved at fortsætte med at leve sådan, som Luunas forløb anbefaler.

"40 dages forvandling” giver et enormt energi-boost - Dorte Heuser

 

Dorte Heuser havde egentlig opgivet at tabe sig. Hun troede aldrig, at hun skulle høre sig selv sige: ”Jeg har fundet et godt slankeforløb, der virker. På de første 40 dage røg der 9,5 kilo. Nu tager jeg lige 8 kilo mere.”

Du er godt i gang med et vægttab. Hvor i processen er du nu?
”Jeg har gennemført ”40 dages forvandling” én gang og har holdt pause i to uger, som Luuna anbefaler. I pausen var målet at holde vægten og eksperimentere med, hvad jeg kunne spise uden at tage på. Det gik godt, indtil jeg var tre dage i Berlin. Her spiste jeg god mad og dessert, drak øl og vin og tog to kilo på. Jeg havde det ikke godt i kroppen, sov dårligt og glædede mig faktisk til at komme tilbage til mine nye vaner fra ”40 dages forvandling”, som jeg godt kan mærke er ved at blive en varig livsstilsændring for mig. Nu er jeg gået i gang med 2. runde, hvor målet er at tabe 8 kilo mere. Jeg vil gerne smide 15 kilo i alt. Det skal jeg nok nå.”

Hvordan gik dine første ”40 dages forvandling”?
”Mit vægttab i runde ét var lidt specielt i forhold til de andre kvinder, der deltog i forløbet. Jeg tabte lynhurtigt 6 kilo på to uger. Dag 13 gik det i stå. Min vægt stod stille længe, hvor jeg var frustreret. Jeg blev stædigt ved med at følge programmet, mens jeg løbende havde kontakt med Luuna, hvor jeg fik gode råd til justeringer af kosten og nærværende 1:1 coaching. Jeg lyttede også til nogle af de meditationer, som forløbet giver adgang til. Jeg hæftede mig ved, at når min krop kunne tabe sig 6 kilo på to uger, så kunne den også tabe mere. Efter næsten tre uger begyndte det at rasle af igen. Jeg nåede at blive i alt 9,5 kilo lettere på 45 dage (jeg tog et par dage ekstra, fordi jeg skulle til Berlin). Det havde jeg i min vildeste fantasi ikke forestillet mig.”

Hvordan er det at følge kostplanen?
”Det kræver lidt planlægning, men det er ikke særlig besværligt. Jeg arbejder som handicaphjælper med vagter på 12,5 timer, så jeg laver god madpakke, der dækker hele dagen. Madpakken er hurtigt overstået, så det har på ingen måde været svært. Så snart maden er klar, er hele dagen sikret.

Hvad har ”40 dages forvandling” givet dig?

”Jeg er SÅ tilfreds. Det er ubeskriveligt lækkert og et enormt energiboost. Jeg havde opgivet at tabe mig, efter at jeg gennem nogle år havde prøvet alt. Jeg prøvede at slutte fred med, at jeg bare skulle være tyk på mine gamle dage, men det kunne jeg i virkeligheden ikke. Derfor er jeg mega taknemmelig over endelig at have fundet noget, der virker for mig og alle andre. Til forløbet er der en lukket Facebookgruppe, hvor man bakker hinanden op og får god guidning af Luuna. Her har det været inspirerende at se, hvordan et vægttab også kan være udfordrende og stadigvæk lykkes, når man får den rigtige support fra Luuna og de andre kvinder i gruppen.

– For øvrigt er jeg begyndt at prioritere mig selv i langt højere grad. Det er fantastisk.


Dorte Heuser

Har en baggrund som professionsbachelor i ernæring og sundhed og arbejder som handicaphjælper.

Er 44 år, 163 cm høj,

Startvægt: 80,5 kilo

Resultat efter 45 dages forløb: – 9,5 kilo

Mål: 65 kilo

Jeg følte mig straks tryg og i gode hænder - Sophia Merle Bruun

Jeg havde nået et punkt, hvor der skulle ske noget drastisk med min vægt, da jeg stødte på Luuna. Jeg så billedet af hende, læste hendes historie og tænkte: ”Det der vil jeg også gøre”.

Luuna har en høj faglighed omkring ernæring og velvære. Derfor følte jeg mig i gode hænder med det samme. Hun har sat nogle rammer, som jeg er fuldstændig tryg ved at følge. Det er nemt, og resultatet gør mig rigtig glad – jeg er godt på vej.

Jeg har brugt meditationerne til at komme omkring, hvad der ligger bag mine ekstra kilo. Det har været med til at øge min kropsbevidsthed, der i forvejen var god. Nu får jeg tydeligere besked fra kroppen, om jeg skal vælge noget bestemt mad til eller fra.

Ikke på noget tidspunkt har jeg følt mig overladt til mig selv. Du skal selvfølgelig selv gå vejen, men Facebookgruppen og Luuna motiverer og inspirerer – her er du ikke alene.”

Sophia Merle Bruun er 61 år og driver virksomheden HOLISTIC MIND, hvor hun bl.a. arbejder med energiterapi, healing og homøopati.

Vægttab: 10,5 kilo, som hun har holdt gennem 3 måneder

Mål: 10 kilo mere – hun er i gang med 2. omgang af ”40 dage”

Bonus: Sophias mand har også fulgt kostprogrammet og har tabt sig 12,5 kilo

Overgangsalderen ændrede Helles åleslanke udseende - Helle Detlefsen

Jeg har smidt 8,2 kg. Tidligere var jeg altid åleslank, men efter 40-45-års-alderen fik jeg svært ved at holde vægten. Før kunne jeg blot dæmpe spiseriet i en uges tid, hvis jeg havde taget lidt på, men det ændrede sig med overgangsalderen. Jeg stoppede også med at ryge, og det fik mig også til at tage på.”

Tog på i vægt efter kræft: Spejlet afslørede alt – og tøjet hjalp ikke …

”Egentlig er det ikke så meget selve vægten, der generer mig. Jeg vil bare kunne gå i det tøj, jeg har lyst til – og holde ud at se mig i spejlet uden at tænke: ‘åh nej, nu sidder der også en delle dér’. Det har jeg ikke kunnet, siden jeg blev opereret for kræft for tre år siden og begyndte at tage mere på.”

Sådan lagde Helle håbløse kure og fitness bag sig – og tabte sig … meget

”Heldigvis er Luunas tilgang perfekt for mig, for i modsætning til alle de andre ting jeg har prøvet, virker hendes metode. Jeg har tabt mig meget – og hurtigt. Hendes system er nærmest et quick-fix, der fungerer. Allerede den første uge mærkede jeg forandringer. Jeg ændrede min måde at spise på, min mave blev fladere og jeg begyndte at tabe mig. 

For mig er det også vigtigt at komme af med det usunde og farlige fedt omkring de indre organer – det, som giver en æbleform rundt om maven. Det hjælper programmet også på. Jeg spiser mindre nu, så maven har heller ikke behov for så meget. 

Kroppen bliver ret hurtigt afgiftet (detoxet), så den finder tilbage til et sundt og naturligt niveau – og derfor har jeg heller ikke lyst til at spise noget af alt det søde, der står i skålene rundtomkring her i julemåneden. Det plejer jeg ellers at have. Men … jeg har ingen sukkertrang længere.

Tidligere gik jeg i fitnesscenter 3-4 gange om ugen for at tabe mig og holde vægten. Det hjalp selvfølgelig også … men jeg blev jo træt af det, og så røg kiloene på igen. Så for mig har det ikke været langtidsholdbart. Luunas forløb har til gengæld vist mig, at jeg KAN tabe mig – og også HVAD jeg skal gøre for at holde vægten fremover. Så hvis jeg tager på igen, ved jeg, hvordan jeg taber mig igen.”

Nu siger Helle ja til livet med god samvittighed – og tager selv det fulde ansvar

”Der er altså ting, jeg VIL deltage i, uanset om jeg er på kur eller ej. Fx skulle jeg have afsluttet ‘Tab 7 kg på 40 dage’-forløbet i går, men sidste weekend var jeg til en kæmpestor julefrokost med cocktails, vin og fadøl. Så dér tog jeg 1½ kilo på igen. Selvfølgelig. Men det vidste jeg godt – og det gav jeg mig selv lov til.

Så nu går der lige nogle dage, før jeg har smidt de kilo igen. Det har jeg det fint med – for nu ved jeg, hvordan jeg skal gøre. Og jeg kan jo trods alt se i spejlet, at tøjet sidder pænere, end det gjorde for kort tid siden.”

Helles oplevelse af Luuna undervejs i forløbet

”Luuna er rigtig god til at hjælpe, hvis man får problemer i 40-dages-forløbet – og hun opfordrer folk til at henvende sig. Personligt har jeg ikke haft brug for det, men jeg er sikker på, hun vil hjælpe. Vi har haft såkaldte zoom-møder, hvor alle deltagere er med på live-call samtidig, og Luuna er god til at motivere folk igen og hjælpe dem, hvis de får problemer.”

Smid de trælse kilo, klæd dig som du vil og styrk dit selvværd – nemt og hurtigt

”Jeg vil tro, at de fleste kan bruge Luunas metode, med mindre de fejler et eller andet – for de skal kunne tåle at detoxe (rense ud). Hendes program har knækket kurven for mig ift. at tabe mig.

Jeg har fået langt større selvværd. Før i tiden kunne jeg se mig i spejlet og tænke: ‘puh, det tøj kan jeg ikke være bekendt at gå i, jeg ser træls og forfærdelig ud’ – og så ville jeg lægge det tilbage i skuffen. Det er slut med det nu – så det betyder meget for, hvordan jeg har det, også mentalt.

Helle Detlefsen er 57 år

Lise holdt træningspause under "40 dage". Alligevel føler hun sig styrket

”Jeg føler mig slankere og stærkere”

”Som Luuna anbefaler valgte jeg at holde pause med at træne, mens jeg gennemførte ”40 dages forvandling.” Jeg har altid trænet, så jeg var bekymret for, om jeg ville tabe muskelmasse og blive svagere. Det er ikke sket.

Jeg føler mig både slankere og stærkere end før. Jeg er helt glad og glæder mig til at starte på runde to, hvor mit mål er at tabe de sidste fem kilo.

Forløbet, Luuna og Facebookgruppen har givet mig meget godt. Jeg har fundet ud af, hvad min krop kan lide. Den er for eksempel friskere, når jeg ikke spiser hvidt brød og rugbrød. Jeg ved nu, hvad jeg bliver træt og sløv af at spise. Det giver mening at være mere opmærksom på kroppens signaler og lytte til, hvad den har det godt med.

For mig handler det i høj grad om at tage beslutningen og bare gøre det. Hvis du er klar til det, kommer resultaterne med det samme.”

Lise er 53 år og fra Valby. Hun er selvstændig forretningsdrivende, netværker og personlig træner.

Resultat: Har tabt 7,5 kilo på ”40 dages forvandling.”

Mål: At tabe 5 kilo mere på næste omgang af ”40 dages forvandling.”

(Lise har valgt at være anonym).

Gav slip på 11kg på 41 dage - Karina Rasmussen (lige efter forløbet)

Jeg har prøvet ALT for at tabe mig de senere år, fra kostomlægninger til motion. Men vægten blev ved med at være for høj, uanset at jeg svedte igennem på kondicyklen den ene gang efter den anden. Nu har jeg så med Luunas forløb smidt 11 kilo på 41 dage – uden at dyrke motion undervejs.

Det overraskede mig, at der IKKE indgår motion i programmet, men det var egentlig en lettelse. Luuna sagde endda til nogle af de andre, som dyrkede en del motion, at de skulle lægge det lidt på hylden.

Vægttabet kom hurtigere, end jeg har oplevet på andre forløb eller kure. Jeg startede med at smide ét kilo i døgnet de første tre døgn, og selv om meget af det naturligvis er væske, gav det mig blod på tanden til at fortsætte.”

Nemt at huske: ”Spis dét her, spis præcis SÅ meget – og spis kun i dette tidsrum”

”Skulle jeg beskrive programmet med ét ord, ville jeg sige: Supernemt. Det er let at følge – og derfor tror jeg også, det kommer til at holde i længden. Blandt andet får jeg IKKE at vide, præcis hvordan jeg skal bruge og tilberede den mad, jeg må spise; kog det, steg det, spis det råt. Der er ret frie tøjler, og det er rart, fx fordi jeg samtidig har mand og børn, som ikke er på kur.

Et af de afgørende tricks er, at jeg spiser nøjagtigt afmålte mængder mad – og at der er bestemte grøntsager, jeg IKKE spiser (det sidste har jeg ikke oplevet før, men det virker tydeligvis). En anden let huskeregel er, at der er et bestemt tidsinterval – et spisevindue – hvor jeg må spise, og ellers ikke.”

Karinas oplevelse af Luuna undervejs i forløbet

”Både under live-calls med os alle i forløbet og til 1:1-samtaler føler jeg, at Luuna er meget nærværende. Hun er virkelig til stede, og jeg føler mig i den grad hørt og set. Det kommer til udtryk gennem hele hendes udstråling.

For mig fungerer det også godt, at Luuna giver os nogle meditationer, vi kan hente ned og lytte til. Hun knytter vægttab sammen med noget spirituelt – og fokuserer også på selvkærlighed og selvværd. Forløbet bliver rart, og ikke en sur pligt. Det er meget positivt. Og sådan oplever jeg hende også som person.”

Tøj, snorkevaner og udseende: Mange skønne overraskelser i Karinas liv efter kun 40 dage

”Udover mit foreløbige vægttab på 11 kilo mærker jeg også andre forandringer hos mig selv. Mit selvværd og min selvtillid har fået et løft – og jeg kan pludselig passe noget af al mit lækre tøj igen.

Mange har kommenteret på det, som er sket med mig. Min mand siger, at min hud stråler – som om lyset reflekteres på en helt ny måde. Og allerede efter 4-5 dage fortalte han, at jeg ikke snorker om natten længere.

Det er ret vildt, hvad der ellers er sket. Min næse har nærmest altid løbet – så jeg skulle have lommetørklæder med overalt. Det gør den ikke mere. Jeg har også døjet med ringen for ørerne (en let tinnitus) og sure opstød med mavesyre … det er også gået væk.

Flere har spurgt til, om jeg så ikke har en stor sukkertrang. Men nej, dén forsvandt efter få dage og er ikke vendt tilbage.

Jeg vil anbefale Luunas program til alle, der vil committe sig. Du skal naturligvis selv udføre arbejdet – og gøre det, hun fortæller dig. Heldigvis er det nemt at følge programmet og få det til at passe ind i din hverdag, og resultaterne kommer nærmest med det samme.

Karina B. Rasmussen er 48 år og driver virksomheden hundesprog.dk. Hun tabte sig 11kg på de “40 dages forvandling” og har i alt tabt sig 23,5 kilo på ca. 3,5 måneder med metoderne på ”40 dages forvandling”.

Få din første GRATIS øvelse

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og glæd dig til:

Øvelser helt gratis, invitation til gratis webnarer, tips og tricks til vægttabet, opskrifter og updates om mine kommende forløb.

Og bare rolig.. Du modtager kun mine nyhedsbreve NU og DA (Jeg hader også SPAM).

Tak! Du modtager din øvelse i indbakken inden for få minutter :-)