Du kan sagtens tabe dig i december!

Jeg tabte mig faktisk i december sidste år – samtidig med, at jeg nød julens lækkerier – og det kan du også lære.

Men sådan har det ikke altid været.

Tidligere tænkte jeg: Det giver ikke mening med en slankekur før efter jul!

Men det var fordi, jeg tænkte på det som en slankekur – og ikke som en livsstilsomlægning.

Det er et stort problem at tænke på den måde, fordi efter jul og nytår kommer der vinterferie, fastelavn, påske og de andre helligdage i foråret, fulgt af sommerferie, efterårsferie og så er det jul igen! Og så har jeg ikke nævnt bryllupper, fødselsdage og andre fester, der kommer indimellem.

Sådan tager det ene år det andet, og det perfekte tidspunkt kommer aldrig, mens vægten fortsætter med at gå op selvom du prøver alt.

Og sådan har det været det meste af mit liv INDTIL jeg knækkede koden og endelig fandt en måde at gøre mit vægttab varigt på. I dag kan jeg komme igennem december måned med alle dens fristelser – uden at se vægten gå op.

Jeg har en strategi, der sikrer jeg ikke længere tager på i højtider, ferier mv.

Og hvis jeg endelig tager 1 kilo på, så ved jeg nu, hvordan jeg hurtigt kommer af med det igen.

Jeg elsker julehyggen, julemaden og julegodterne, men

Jeg er i kontrol.
Jeg er slank.
Jeg elsker min krop
Jeg elsker mit liv.
HURRA for det ?

Jeg hjælper nu andre, der har prøvet alt for at tabe sig, få den samme frihed som jeg selv har fået.

Tilmeld dig mit næste webinar her, hvis du vil høre mere om de brikker, jeg havde manglet i det meste af mit liv. Måske er det lige præcis dem, du også mangler. Det er der i hvert fald mere end 100 andre kvinder og mænd, der har oplevet det seneste år.

PS! Og så har jeg slet ikke nævnt, at det føles så meget bedre at hoppe i jule- og nytårskjolen bagefter!

Tag det FØRSTE vigtige skridt til at opnå (varigt) vægttab.

Få hjælp til at finde ud af, hvorfor du vil tabe dig. Øvelsen bliver sendt til dig på mail med det samme. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

 

Tak! Nu er det på vej til din indbakke.