Bøger af Luuna Sommer

Du kan læse mere om, hvordan du bestiller bøgerne, levering og priser ved at klikke på linkene ovenfor.

Ved bestilling af begge bøger samtidigt får du 10% rabat.

Kvinden bag bøgerne

Mit navn er Luuna Sommer, og jeg er universitetsuddannet i ernæringsterapi og har +20 års erfaring i at rådgive i kost, ernæring og livsstilsproblemer.

Siden teenageårene har jeg selv kæmpet med overvægt, men I 2017 fandt jeg endelig ud af, hvad det var, der blokerede for mit vægttab. Og da jeg fandt nøglen, tabte jeg mig uden problemer 15 kilo på 3 måneder – og holder nemt den slanke linje den dag i dag.

Jeg fandt brikkerne til én samlet metode blandt mine mange erfaringer med slankekure, forskningsresultater, studier og klientbehandlinger. Det var metoden til et blivende vægttab. Et sundt vægttab, vel at mærke – et vægttab med fokus på forbedret selvværd og livskvalitet.

I dag er det kendt som TFA-metoden (ToFeelAmazing-metoden), og den har hjulpet flere tusinde kvinder (og nogle mænd) med at slippe deres overflødige kilo ved at spise lækker, velsmagende mad hver dag – og uden hårde motionsskemaer, afsavn eller sult.

Luuna Sommer

Få to velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Lige nu forærer jeg dig 2 opskrifter fra min nye koge- og livskvalitetsbog "Vejen til et let liv". De koster dig ikke en krone. Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

velsmagende opskrifter til en sundere livsstil

Tak for din interesse i opskrifterne. De er på vej til din indbakke.